ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ

Λίγα λόγια για μας …

Το κέντρο μας με πορεία 20 χρόνων στο χώρο της Πρόληψης, της Διάγνωσης και της Αποκατάστασης Αναπτυξιακών Δυσκολιών που αφορούν στο παιδί, στον έφηβο και στην οικογένεια, συνεχίζει να εφαρμόζει την καινοτόμα για την πόλη μας ολιστική προσέγγιση.

Μέσα από τη μακρόχρονη πορεία μας καταφέραμε να  έχουμε ως στόχο μας την λειτουργική ένταξη των παιδιών και της οικογένειας τους στις καθημερινές προσωπικές τους  ανάγκες.

Ελάτε σε μας να συζητήσουμε για τις ανησυχίες σας και να σχεδιάσουμε μαζί μια θεραπευτική  παρέμβαση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας και τις αδυναμίες σας, διαφορετική απ’ ότι έχετε συνηθίσει ή  ακούσει.

Σε συνεχή επαφή με τους γονείς προσπαθούμε να συμπορευτούμε με στόχο τη μέγιστη εξέλιξη των παιδιών πάντα με οδηγό τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους.

Στο κέντρο μας, η ολιστική παρέμβαση τοποθετεί το παιδί στο κέντρο της ολοκληρωμένης εικόνας του, η οποία δεν διασπάται σε κομμάτια αλλά δουλεύεται με συνολική παρέμβαση ώστε όλοι οι τομείς της ανάπτυξης να καλούνται προς την μέγιστη βελτίωσή τους.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα στηρίζεται στις ιδιαίτερα ανάγκες του κάθε παιδιού και της οικογένειάς του και δεν περιορίζεται σε πεπατημένες και περιοριστικές συνηθισμένες πρακτικές.

Οι θεραπευτές μας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και ακολουθούν ένα κοινό προοδευτικό εξελικτικά θεραπευτικό πρόγραμμα.

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε τις ανησυχίες σας …